NBS Source

Bell Court Shopping Centre Car Park Living Wall, Stratford-upon-Avon

by Biotecture Limited

The living wall at the newly renovated Bell Court Shopping Centre in Stratford-upon-Avon is part of a large refurbishment project to improve the existing town centre location including the associated NCP car park. The living wall overlooks a courtyard area with cafe seating creating a pleasant public realm space.

Products featured in this case study

View all products (1)
Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies(20)
Covent Garden Living Wall

Covent Garden Living Wall

The Postal Museum courtyard living wall, London

The Postal Museum courtyard living wall, London

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

MTV Studios Living Wall, Camden

MTV Studios Living Wall, Camden