NBS Source
I'm a manufacturer

The Postal Museum courtyard living wall, London

OVERVIEW

The living wall at the new Postal Museum in London demonstrates ground-breaking living wall technology with the integration of 5 post boxes within a 21m × 3m elevation consisting of 3,468 plants in the freestanding vertical garden structure.

Products featured in this case study

View all products (1)
Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Green Wall System  - Wall cladding

Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Green Wall System - Wall cladding

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies (24)
Covent Garden Living Wall

Covent Garden Living Wall

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

MTV Studios Living Wall, Camden

MTV Studios Living Wall, Camden

Teeside University Student Centre Living Wall, Middlesbrough

Teeside University Student Centre Living Wall, Middlesbrough

More case studies from Modular unit vertical planting systems

View all case studies (9)
Living Walls at the ‘The Sky Terrace’ Landmark Pinnacle

Living Walls at the ‘The Sky Terrace’ Landmark Pinnacle

Lord's Cricket Ground Living Wall, St John's Wood

Lord's Cricket Ground Living Wall, St John's Wood

Biotecture Highway Living Wall, southampton

Biotecture Highway Living Wall, southampton

McArthurGlen Ashford Designer Outlet

McArthurGlen Ashford Designer Outlet