This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Court No.1, Wimbledon Living Wall

OVERVIEW

In 2013, The All England Lawn Tennis Club (AELTC) announced plans for a multi-million pound refurbishment of the No.1 Court, famous as the second largest Show Court used for The Championships, Wimbledon. Included in the plans was the installation of two living walls, one each side of the Big Screen facing Aorangi Terrace, commonly known as ‘the Hill’. To achieve this landscape vision Biotecture was appointed to work with the AELTC on the design, planting, installation and maintenance of the living walls.

Products featured in this case study

View all products (1)
Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies (21)
Covent Garden Living Wall

Covent Garden Living Wall

The Postal Museum courtyard living wall, London

The Postal Museum courtyard living wall, London

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

MTV Studios Living Wall, Camden

MTV Studios Living Wall, Camden