NBS Source
List your products

Häfele UK Ltd

+44 (0)800 171 2907 www.hafele.co.uk

Sort by:

Showing 1-6 of 6

Hafele Functionality Cube

39 Sq, Mtrs, More life per Sq. Metre Functionality Cube Location: Nagold, during the horticultural show. Size: 39 square metres. Location: on the water. Challenges: a functional apartment in which you can cook, eat, work, sleep and feel at home. Designed by: Häfele, Studio Aisslinger.

Häfele UK Wombats Youth Hostel Project

The trendy Wombats youth hostel sits on the edge of the City of London, offering a contemporary space in an up-and-coming part of London. The refurbishment, designed by London-based architectural practice Mulroy Architects, has bought new life to the space, which was once 19th Century Seaman’s Mission. Hafele Dialock system was supplied for guest rooms for access control. • Second place in the Hospitality category in the RIBA GAI Specification awards 2017 Shortlisted in the 'Hotels' category for the AJ Retrofit Awards 2015 • Commended in the 'Hotels and Hospitality' category for the New London Architecture Awards 2015

Maggies Caring Centre - West London

Häfele’s high performance sliding systems – Hawa Junior 80 and 120 which are designed to give silent finger touch operation even with heavy wooden doors up to 120 kgs each. The systems are tested up to and far beyond the EN1527 for sliding door systems guaranteeing years of trouble free use. This was the first Maggie’s Centre in England which are designed as a non institutional home from home to provide care and advice to people affected by cancer. Founder Maggie Keswick Jencks had a profound belief that architecture and environment can deeply affect how you feel

Mossley Hill Church, Liverpool L18

Building Type: Church The Award-winning redevelopment of the beloved St Matthew & St James Church in Liverpool centered on creating a functional, accessible and engaging space for the local community to enjoy. The extension and refurbishment work, which centered on sustainability, enhanced existing facilities whilst adding a new café area and bathroom facilities.

St. Mary's Church Selby - N. Yorkshire

Specification / scenario -Traditional Church building requiring discrete but effective access control and partition without spoiling the ambiance of the Church interior. A glass partition was needed to limit access at certain times of the day whilst not blocking out light. Maintaining the light intensity was a key factor in design brief.

The Moon Resort

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort Location: Huzhou, Zhejiang. Planner: Shanghai Feizhou Group. Construction surface: 65.000 m². Architecture: Mr. Ma Yansong. Interior architecture: HBA. Number of rooms: 282. Fittings supplier: Häfele. Completion: September 2012.

Showing 1-6 of 6