NBS Source
List your products

Court No.1, Wimbledon Living Wall

by Biotecture Limited

  Favourite

In 2013, The All England Lawn Tennis Club (AELTC) announced plans for a multi-million pound refurbishment of the No.1 Court, famous as the second largest Show Court used for The Championships, Wimbledon. Included in the plans was the installation of two living walls, one each side of the Big Screen facing Aorangi Terrace, commonly known as ‘the Hill’. To achieve this landscape vision Biotecture was appointed to work with the AELTC on the design, planting, installation and maintenance of the living walls.

Read more

No featured products in this case study

Contact Biotecture Limited by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies from Biotecture Limited (16)