NBS Source
List your products

STEREO-KINETIC wall cladding transforms refurbished car park at Festival Square, Basingstoke

by Lang+Fulton

  Favourite

Investment in the infrastructure at Festival Place shopping centre in Basingstoke has included the refurbishment and extension of the 3,000 space car park. Lang+Fulton worked with Bell Associates to design a new façade using their STEREO-KINETIC wall cladding. The panels were mounted on to an independent steel frame which was bolted back to the existing structural steelwork. The gradation of the stainless steel tiles was designed to allow for ventilation whilst transforming the appearance of the original car park and linking it to the new extension with one seamless frontage.

Read more

No featured products in this case study

Contact Lang+Fulton by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lang+Fulton

View all case studies from Lang+Fulton (23)