NBS Source
List your products

Royal Institute of Chartered Surveyors HQ

by Planet Partitioning

  Favourite

When the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) were looking to move into their new Head Office, just off Princess Street in the heart of Edinburgh, Michael Laird Architects asked Planet Partitioning to put together a specification for the Category B fit-out of the existing building. Working closely with Souness & Boyne, Planet Partitioning used p100 frameless double glazing system throughout to create meeting rooms and offices with high acoustic performance, in a simple grey design. The eight-week job also involved installing minimal framework double glazed doors throughout the offices, to complement the p100 double glazed partitions.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)