NBS Source
List your products

Polyflor’s Affinity255 flooring helps to refurbish cancer care centre

by Polyflor Ltd

  Favourite

Polyflor vinyl flooring was used to help refurbish Beechwood Cancer Care Centre in Stockport, Greater Manchester in time to celebrate 25 years of supporting cancer patients. Affinity255 heavy commercial luxury vinyl tiles in the Saw Mill Oak design were installed in communal meeting areas at the centre free of charge by Manchester based flooring retailers Pauls Floors with help from other local fitters. The Beechwood Cancer Care Centre is a charity offering counselling, complementary therapies and group sessions to cancer patients and their families.

Read more

No featured products in this case study

Contact Polyflor Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Polyflor Ltd

View all case studies from Polyflor Ltd (97)