This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Lord's Cricket Ground Living Wall, St John's Wood

OVERVIEW

As part of the new Warner Stand at Lord’s Cricket Ground in St John's Wood, the living walls help to provide a stunning backdrop to the concourse and prestigious hospitality suites that they adorn.

Products featured in this case study

View all products (1)
Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies (21)
Covent Garden Living Wall

Covent Garden Living Wall

The Postal Museum courtyard living wall, London

The Postal Museum courtyard living wall, London

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

MTV Studios Living Wall, Camden

MTV Studios Living Wall, Camden