NBS Source
I'm a manufacturer

Gustafs Plank System at RAF Club Picadilly

OVERVIEW

Architect: Paul Murphy Architects

Installer: TKS UK Ltd

Product: Gustafs Linear Plank

150m2 and 500 individual Walnut veneered planks were used inside the private hotel bedrooms and corridors at the RAF Club Squash Court Redevelopment in Piccadilly, London.

Gustafs Linear Planks are a great compromise between the Gustafs Linear Rib and Panel systems for use in smaller installations with multiple small sections which do not lend themselves to the larger panel system. Planks use similar invisible fixing Capax profiles for quick and efficient installation and subtle closed butt joints across the plank area.

The plank system at the RAF Club is made up of 100mm wide natural Walnut veneer wrapped planks installed to the feature wall sections in 12 hotel rooms as well as in the lift lobbies over 4 floors at the club in Piccadilly.


Products featured in this case study

View all products (19)
Gustafs Panel System Walls

Gustafs Panel System Walls

Gustafs Linear Rib Walls

Gustafs Linear Rib Walls

More case studies from LSA Projects Ltd

View all case studies (45)
University of Bedford Luton Campus

University of Bedford Luton Campus

St Johns School Leatherhead

St Johns School Leatherhead

Orchard Brae School

Orchard Brae School

Wymondham Leisure Centre

Wymondham Leisure Centre

More case studies from Wood veneered panel lining systems

View all case studies (12)
University of Bedford Luton Campus

University of Bedford Luton Campus

Birmingham Royal Ballet

Birmingham Royal Ballet

West Regent Street, Glasgow

West Regent Street, Glasgow

Bracknell Forest Council - Times Square

Bracknell Forest Council - Times Square