NBS Source
List your products

Covent Garden - Floral Court

by The Safety Letterbox Company Ltd.

  Favourite

Floral Court is a mixed-use development featuring a high-quality residential, retail and restaurant space located in London’s Covent Garden. The mailboxes used in the Floral Court project are situated in internal lobby areas that residents pass through to access their apartment. Each bank of mailboxes is fitted into a bespoke timber frame with an internal steel frame support that ensures multiple mailboxes are securely installed in their respective locations.

Read more

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company Ltd. by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company Ltd.

View all case studies from The Safety Letterbox Company Ltd. (52)