NBS Source

Fusion - Central London | A Bespoke Fusion Mailbox

by The Safety Letterbox Company

THE PROJECT


The NEW Fusion mailbox is the essence of innovation; this luxury development is in the heart of London and offers the ultimate elegance and style for its’ residents. Mivan Marine LTD approached The Safety Letterbox Company with a specific cutting-edge, design requirement for their mailboxes, SLB managed to interpret that design with such precision, the outcome was extraordinary and truly stunning.


The new development on 48 Carey Street located just opposite the Royal Courts of Justice and the Royal School of Surgeons is a 10-storey block consisting of 1, 2 and 3 bedroom luxury apartments with underground parking and leisure facilities.



THE PRODUCT


SLB created a truly unique, high-end, brand new product for this luxury development in central London. Incorporating multi-point opening, anodised materials, exceptional engraving detail and Italian stone cladding, SLB was delighted to create such a beautiful and visually exciting arrangement, turning the client’s vision into reality.


These mailboxes are recessed into the wall with front entry and front retrieval, arranged in 2 banks; the first configuration is 13 high by 10 wide, and the 2nd is 10 high by 10 wide.

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company

View all case studies(75)
The Plimsoll Building

The Plimsoll Building

The Colour Inspiration Project

The Colour Inspiration Project

The 3 Point Project

The 3 Point Project

Get Living - Victory Plaza | Intelligent myRENZbox Parcel Delivery Boxes

Get Living - Victory Plaza | Intelligent myRENZbox Parcel Delivery Boxes