This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

MTV Studios Living Wall, Camden

OVERVIEW

This living green wall in the heart of Camden provides real colour and interest to match the MTV brand. The detail around the windows is a triumph of coordinated design.

Products featured in this case study

View all products (1)
Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies (21)
Covent Garden Living Wall

Covent Garden Living Wall

The Postal Museum courtyard living wall, London

The Postal Museum courtyard living wall, London

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Teeside University Student Centre Living Wall, Middlesbrough

Teeside University Student Centre Living Wall, Middlesbrough