NBS Source

Barrisol Light® Boxes - Showroom Volvo - Azerbaijan

by Barrisol

Volvo Showroom is allowing himself the luxury of Barrisol streched ceilings. The products take the form of a series of light boxes embossed in the manner of a puzzle game with geometric shapes whose reputation is notorious. The forms follow and alternate seamlessly between gray and white giving the impression of depth disconcerting ceiling. Everything reinforces the modern and futuristic look of the place. Architect : Designer : BS GROUP Taleh Aliyev

No featured products in this case study

Contact Barrisol by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Barrisol

View all case studies(35)
Barrisol Perfodesign® - Ikea Loulé - Portugal

Barrisol Perfodesign® - Ikea Loulé - Portugal

Barrisol Light® and lacquer - Louvre Museum Abu Dhabi

Barrisol Light® and lacquer - Louvre Museum Abu Dhabi

Barrisol Acoustic Light® - Cultural Center Kuwait

Barrisol Acoustic Light® - Cultural Center Kuwait

Shopping Mall - The Avenues - Kuwait

Shopping Mall - The Avenues - Kuwait