NBS Source
List your products

office desk

2,704 results found

Sort by:

Showing 1-36 of 840

Flagship Project - Toronto Office

Listone Giordano

Listone Giordano's 'blonde' Cabreuva km 31 flooring made its way into a fresh, new office concept in Toronto. With sixty-five per cent of the building dedicated to communal work spaces, the thousands of employees are encouraged to roam around and work wherever they like. Staff don’t even have designated desks: as such, the building had to use warm woods and natural materials to create a cosy yet stimulating environment.

Office Lighting Scheme Using Indirect Lighting. Office for National Statistics, Newports.

299 Lighting

Situated just outside of Newport, the HQ of National Statistics is the largest site owned by The Office for the National Statistics. The client was supported with lighting calculations, renders and full lighting design. The main traditional desk area and lecture theatre were designed using indirect lighting only. The Erie suspended was used throughout the whole floor plan of the Data Science Campus to distribute indirect light. In the stairwells and circulation areas, the large ring-shaped luminaire Ouse was used. It effortlessly 'floats' in the space and the bold black finish makes the fitting stand out.

IVC design double at Saongroup

IVC Commercial

Carpet tile and LVT from IVC have been used in a colourful, graphic scheme at the Dublin offices of Saongroup, a world leading online recruitment company. Demonstrating the ability of IVC to deliver solutions across product types, the installation saw over 1,000m2 of IVC floors used throughout office desk and common areas, using bold pattern and texture to separate areas. Specified by the highly talented Dublin-based interior design firm, Think Contemporary, the flooring scheme builds from a base of Shared Path carpet tiles from the Art Style collection.

Visual Planning Boards - ThinkingWall

Logovisual Ltd

We recently completed a large installation of our ThinkingWall frameless whiteboard as part of an office refurbishment in Nottingham. These visual planning boards were placed around an open plan office to provide working space behind desks. The ThinkingWall system allows multiple panels to be joined almost seamlessly creating one large writing surface at the desired size. In this case the visual planning boards were produced in a variety of different widths to suit particular wall spaces We kept he height of all ThinkingWall whiteboards the same to give a consistent look across the space.

Barrisol Acoustics® - Erasmus Medical Centre - Netherlands

Barrisol

Belonging to the hospital and the University of Medicine of Rotterdam, the Erasmus medical centre is an internationally recognized centre of excellence. As a learning centre, the building of 16 000 sqm contains a central lobby, conference rooms, learning rooms and offices, on 3 stairs. It welcomes more than 400 working or learning desks. Thank to the spectacular ceiling, the central lobby is very bright and spacious. 4500 m² of acoustic stretched ceiling has been installed to improve the sound comfort. Architect : Claus en Kaan

Custom Linear Lighting System for a Premium CAT B. 100 Brook Drive, Green Bank, Reading.

299 Lighting

The prestigious Green Park in Reading is home to large corporate business, offering premium office space, excellent transport links and boasting views over Longwater lake. With over 20+ variation of system sizes and some containing custom corners, this was a very complex scheme to design and quote. The clean lines and flexibility of RIO Suspended caught their attention and the whole made-to-measure linear system using various corners was specified to adapt to the angled floor plan. The technical shape of the Faseny Suspended compliments the style of the scheme and was used to illuminate the desks.

Track Lighting for a Educational Space CAT B Fitout. UCL, Gordon Street, London

299 Lighting

The ongoing CAT B refurbishment of the impressive Victorian building situated in the heart of Bloomsbury sees a transformation of 7,900 sq ft of the Student’s Union, staff offices and a teaching spaces. The design concept is very consistent across the floors using a strong visual language. Following 3 main design patterns, the scheme uses linear lighting as the general lighting. The circulation areas with exposed soffits are lit with linear profiles Lopen Suspended and circular suspended lighting Talla. In the desk areas the Lopen Suspended was used to create softer illumination and absorb the sound.

Grad `Hidden Fixing` Decking System Project

Outdoor Deck Company Ltd

The Outdoor Deck Company were commissioned to refurbish the external terraces of several top floor apartments located on Nile Street, London. The brand new `grad` invisible fixing clip deck system was supplied and installed by the Outdoor Deck Company, their first ever `grad` installation in the UK. The unique clip and groove design at the heart of the `grad` system means that decks can be installed about 30% faster than competing products. The `grad` system can be retrofitted onto existing timber joists, installed from scratch on top of a new timber sub-frame, or mounted onto the bespoke rail system.

Asset Management Company

Ted Todd Fine Wood Floors

We were approached by this central London Asset Management company when they were refurbishing their offices. They were looking for something that had character, and that was of the highest quality, that could be used for flooring, cladding, and bespoke desks. Seaforth, from our Rare Finds portfolio, was ultimately specified due to its unique story and qualities. We reclaimed Seaforth from a disused warehouse on the Liverpool docks. In World War 2, the dock endured heavy bombing which led to fire damage. This historical damage was still present when we reclaimed the 6 metre longleaf pine beams.

Office Lighting for a CAT B Office Fitout.

299 Lighting

The successful travel search site and app Skyscanner is used by 80 million people every month. Available in 30 languages, Skyscanner allows for instant comparisons for flights, car hire and hotels, worldwide. In the open plan office, the Tonge Suspended was used as the main office lighting. Combined with the custom joinery detail and green plants, the matte black luminaires with soft curved edge add a strong visual interest to the space. In the auditorium, the disk shaped Talla Suspended were used. The minimalist design of the Talla works well in spaces with exposed ceilings.

Neaco decking provides innovative cycle park at cutting edge offices

NEACO Ltd

Neaco’s Techdek aluminium decking has been specified for an innovative internal cycle park at the XYZ building, a cutting edge workspace in Manchester designed by Cartwright Pickard. Robert Phillips, Associate at Cartwright Pickard, said: “We specified Techdek for the cycle ramp due its robust construction and the simplicity of its design – the modular nature of its construction, its excellent drainage capabilities and the ribbed profile for surety under foot. Its track record of being used on similar, high profile projects gave us the confidence that the product was suitable for the application.”

The Office Group

Ted Todd Fine Wood Floors

The Office Group designed their newest location at Victoria Station for their design-led workplace offer. Shed, who were tasked with designing the art-deco space, approached us to supply the flooring, and had a strong idea of what they wanted from the beginning. Ground and mezzanine floors provide linked drop-in work space, particularly suited to The Office Group’s members arriving or departing from Victoria Station. Darwin, with its tight grain and warm tone, was ultimately specified in a herringbone format, and has been paired with rich jewel-toned velvet upholstery for a warm and sophisticated space.

Met Office

Briggs Amasco Ltd

In September 2003, the Met Office moved its headquarters from Berkshire to the purpose-built £80 million structure designed, built and managed by a G4S-led consortium. When a number of louvres on the east and west elevations of the 57,000m2 headquarters began to show signs of failure, G4S appointed BriggsAmasco to supply and fit a new system that would combine airflow efficiency and rain defence.

The Office Group

Zip Water

Launched in 2003 by Olly Olsen and Charlie Green, The Office Group pioneered the concept of shared workspace in response to a fast-changing commercial world. Today the company boasts 17,000 members and over 40 locations, 31 of which are in London. Beautiful workspaces and vibrant communal areas foster creativity and collaboration among members, from app creators and entrepreneurs, all the way to financiers and architects.

Hereford Offices

Bathgate Flooring Ltd

New Purpose Built Premises For Acticare. This new build site offers Acticare facilities three times larger than they enjoyed before. 2596m2 of offices, workshops, product display and ancillary areas in the Hereford Enterprise Zone. Bathgate Flooring were pleased to be a part of this project. The Project – Raised Access Hereford Raised Access Flooring for this Hereford project included supply and install of 687m² of Flooring. This building features Raised Access Flooring Panels supplied and installed by Bathgate Flooring Ltd Contracts Division. These panels are manufactured in our own facility in Hereford under the brand of Permaflor.

Decking in Israel

Accoya

Distributed by Vertex in Israel Accoya has been used for a swimming pool decking area and under water deck. Raised grain, splitting and rotting of wood is greatly reduced if not eliminated with Accoya compared to other woods. Accoya was coated in a Blanchon oil with the Accoya underwater left natural to go grey over time.

Dock Office, Salford

Technal

The re-development by Liveman Properties has converted the Dock Office into a mixture of one, two and three-bedroom apartments, with an additional 14 new duplex apartments constructed on the existing building roof. DV Architects, Liverpool, specified Technal’s MX Toggle Glazing curtain walling for the steel frame extension and Technal FY65 windows. Architect Billy Hodge commented, “The Dock Office is a local heritage asset and great care has been taken to make sure that the character of the building is not altered.

Amtico Coventry office

Amtico International

A refurbishment at Amtico’s Coventry Office, which is home to its design team and specialist manufacturing facility, provided the perfect opportunity to showcase the company’s flooring expertise and product variety.

Castlebar Government Offices

Bauder Ltd

The roof area of this government office building was complex due to expansion joints, air conditioning units and intricate detailing requirements. Work hours had to be agreed with the client to keep disruption to other ongoing work at the site to a minimum.

Passivhaus Certfied Office

REHAU Ltd

The REHAU AWADUKT Thermo ground – air heat exchanger & GENEO® windows and doors have been installed in only the third office in the UK to be fully certified to Passivhaus standard. 27 windows and four doors from the GENEO® system were installed in the £1.5m, 680m² Passivhaus office, the majority were across its south facing aspect to increase solar gain in winter and minimise the requirement to generate additional heat. The 86mm REHAU GENEO® window is manufactured using 100% recyclable RAU-FIPRO® fibre composite material. This material enables the six chambered REHAU GENEO® system to perform without requirement for steel.

Deloitte Office

Acoustic Products Ltd

This extremely specific design of the wall panels with each slat being different thickness and depth as well and being chamfered. On the returns these are mitred, with each mitre being different to take into consideration the slat thickness and depth

Deloitte Office

Acoustic Products Ltd

This exciting installation designed by Sheppard Robson incorporated a bespoke Laudescher LINEA (aw 0.85, Absorption Class B, NRC 0.9) slatted panel with the purpose of managing the reflective nature of the walls within this main entrance area.

Cassadian - Office

Polyrey UK

Requiring a professional yet comfortable breakout area to welcome distinguished guests including civil servants and senior politicians, the Customer Experience Suite at Cassidian needed a bold and contemporary scheme to reflect the company’s principles of encouraging collaboration and innovation. The creative design solution provided by Paramount Interiors transformed the interiors into an open and well-lit environment with sleek features such as glass partitions and a plane tail rogue column nodding to Cassidian’s aeronautical connections and adding to a futuristic feel.

Office Lighting for CAT B Office Fitout. Sanofi, Reading. Reading.

299 Lighting

Conveniently located on the outskirts of Reading and set in the beautiful settings of an 80 acre nature reserve, the premier business park Thames Valley Park attracts the largest blue chip companies. The recent CAT B fitout for the pharmaceutical giant, Sanofi features 71,000 sq ft of high spec office space with fantastic views, cool breakout areas and fully serviced restaurant. The fifth largest drug manufacturer in the world, Sanofi appointed CBRE to find a new office space along the M4 corridor with the aim of merging the Guildford and Maidenhead offices into one.

UK Hydrographic Office

INTRAsystems

The UK Hydrographic Office (UKHO) collects and supplies data to the Royal Navy and merchant shipping to help protect lives at sea. Designed by AHR Architects, the new headquarters in Taunton took inspiration from the theme of ‘Seabed to Surface’ with strata and water currents heavily influencing the aesthetic design. To maintain the high level of finish and linear aesthetic, the architect specified INTRAflex XT at each of the five entrances with a varying combination of INTRAlux Elite in Anthracite and ribbed rubber. Read more in our online case study

UK Hydrographic Office

VELUX Commercial

Two hundred modules of the VELUX Modular Skylight system were installed as part of an innovative lighting and ventilation strategy led by BAM Construction and AHR Architects for the Ministry of Defence’s new UK Hydrographic Office. Modularised and prefabricated, the modular skylights simplified a complex specification for natural daylight, first-class ventilation, and modern aesthetics in a central atrium area at the heart of the new development. The incorporation of natural daylight and ventilation were key design principles in creating a welcoming and pleasant environment for employees. Read the full case study

Premium decking

F H Brundle

Our ethos of "All this from one supplier" certainly held true in helping secure the business for a Rinato Premium decking, glass spigots and glass balustrade project. Rinato Premium solid core boards were used for this stunning application. The durable, stylish and weatherproof boards are manufactured from recycled polymer and require virtually no maintenance. Rinato Premium is particularly suited for balconies, where gaps between the boards can be closed using our double fixing clips. Base fix glass spigots, 10mm monolithic glass panels and split tube handrail was then used to complement and complete this amazing glass balustrade project.

Decking - Lee Valley

Gripsure (UK) Ltd

Gripsure supplied nearly 4,000 metres of Yellow Balau Hardwood anti-slip decking to Lee Valley White Water Centre. The decking is a hardwearing product with an expected in-service life of more than 50 years. The attraction needed a new decking solution for its Terrace Bar & Café which gets a lot of footfall from visitors getting a meal or drink after water sports or from live music event held at the centre.

Decking - The Waterwheel Inn

Gripsure (UK) Ltd

The Waterwheel Inn have transformed a wild and over grown garden into a fantastic outdoor space for their guests to enjoy. They have created a tranquil and safe environment with decked walkways leading around ponds and a waterfall feature, surrounded by tropical plants and tree ferns. There is also a large five-by-eighteen-metre decked terrace to enable guest of the B&B and restaurant to dine outdoors. Because the garden sits in a shaded valley the option of timber decking was initially ruled out until they contacted Gripsure.

Advantage House - Office Heating

Infrared Heating Products

Tired of their clunky old storage heaters Advantage House needed something better to keep their clients warm. Advantage house is a prestigious managed office space company in the centre of Lichfield. They have a three story building constructed in the late 1980s there are six offices, one meeting room, and a reception area. It is poorly insulated, though improvements have been made over the years. The overall internal floor area is around 300m².

Access Flooring for Cheltenham Offices

Bathgate Flooring Ltd

Access flooring once again was selected for this major £12 million building in Cheltenham. Bathgate Flooring manufactured and installed over 5600m2 of Panels to ensure that this Grade A office space offered the maximum flexibility. Products Used BGM 600 Steel Encapsulated Panels Constructing this Office Development is well recorded with a time lapse video of the entire project available through the Gloucestershire Live news story. Access Flooring is used in buildings like this to ensure that there is easy access to the services if needed. Simply lift up the floor panels and all the cabling is visible beneath.

Office Branding for Hotel Group

The Window Film Company UK Ltd

A leading hotel chain approached The Window Film Company to incorporate branding throughout their premises. The project saw the office transformed to feature bright and engaging graphics throughout, giving the office a clear and striking sense of identity. Digital wallpaper was agreed the appropriate solution and using graphics supplied by the client, The Window Film Company’s in-house graphics and design team prepared and printed each panel on state of the art UV print equipment. The result was a space that looks and feels bright and vibrant, one befitting of one of the biggest companies in the leisure industry.

MINIMALIST ACCESS FOR CITY OFFICE

TORMAX United Kingdom Ltd

Situated in the heart of Birmingham’s commercial quarter, the Colmore Building has undergone a £3.5m enhancement project and now offers 310,000 sq ft of highly specified office space. A full glass, manual revolving door, manufactured and installed by TORMAX, delivers elegant and efficient access into tenanted office space. Adjacent to this, two TORMAX automatic swing doors have been installed either side of an existing revolving door, creating a comprehensive entrance into the spacious main reception. Concealed in steel casings set into the floorspace, TORMAX iMotion 1401 operators power the swing doors, delivering reliable yet invisible automation .

Showing 1-36 of 840

Feedback