This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Concrete Reception Desk at Assembly Rooms

OVERVIEW

The Assembly Rooms is a new office block development on a site of a former 1870’s cinema situated on Werter Road, just off Putney High Street.

Living Concrete team used an innovative concrete application technique to create ultra-sleek custom-built reception desk for Morgan Cox at Assembly Rooms. A special mix of spray concrete in Mist colour was applied onsite to MDF frame, seamlessly achieving a very complex and detailed design.

In addition two large planter units with sitting benches were constructed and finished in the same style.

Products featured in this case study

View all products (10)
Concrete Reception Desks

Concrete Reception Desks

More case studies from LIVING CONCRETE LTD

View all case studies (23)
Entrance Concrete Cladding

Entrance Concrete Cladding

Regeneration Project – King St Link, South Shields

Regeneration Project – King St Link, South Shields

Gap Cladding Panels Installation

Gap Cladding Panels Installation

Concrete Lamp Shades

Concrete Lamp Shades