NBS Source

"office"

825 results found

Sort by:

Showing 1-36 of 354

THE OFFICE GROUP

THE OFFICE GROUP

Ted Todd Fine Wood Floors

The Office Group designed their newest location at Victoria Station for their design-led workplace offer. Shed, who were tasked with designing the art-deco space, approached us to supply the flooring, and had a strong idea of what they wanted from the beginning. Ground and mezzanine floors provide linked drop-in work space, particularly suited to The Office Group’s members arriving or departing from Victoria Station. Darwin, with its tight grain and warm tone, was ultimately specified in a herringbone format, and has been paired with rich jewel-toned velvet upholstery for a warm and sophisticated space.
The Office Group

The Office Group

Zip Water

Launched in 2003 by Olly Olsen and Charlie Green, The Office Group pioneered the concept of shared workspace in response to a fast-changing commercial world. Today the company boasts 17,000 members and over 40 locations, 31 of which are in London. Beautiful workspaces and vibrant communal areas foster creativity and collaboration among members, from app creators and entrepreneurs, all the way to financiers and architects.
Met Office

Met Office

Briggs Amasco Ltd

In September 2003, the Met Office moved its headquarters from Berkshire to the purpose-built £80 million structure designed, built and managed by a G4S-led consortium. When a number of louvres on the east and west elevations of the 57,000m2 headquarters began to show signs of failure, G4S appointed BriggsAmasco to supply and fit a new system that would combine airflow efficiency and rain defence.
Hereford Offices

Hereford Offices

Bathgate Flooring Ltd

New Purpose Built Premises For Acticare. This new build site offers Acticare facilities three times larger than they enjoyed before. 2596m2 of offices, workshops, product display and ancillary areas in the Hereford Enterprise Zone. Bathgate Flooring were pleased to be a part of this project. The Project – Raised Access Hereford Raised Access Flooring for this Hereford project included supply and install of 687m² of Flooring. This building features Raised Access Flooring Panels supplied and installed by Bathgate Flooring Ltd Contracts Division. These panels are manufactured in our own facility in Hereford under the brand of Permaflor.
Ticket Office Design

Ticket Office Design

Ideas Limited

Inclusive design ticket office
Santander Bank Office

Santander Bank Office

Saint-Gobain Ecophon

Banco Santander, one of Spain’s largest banks, decided to refresh their corporate image and refurbish their establishments into a more modern and open environment. The goal was to create “The Office of the Future”; an office with a more accessible, agile and friendly atmosphere. This was practically achieved by eliminating architectural barriers and thereby creating a more open working environment. This enabled a more personal interaction with their clients, and the chance to better nurture a long-term relationship.
Sberbank Main Office

Sberbank Main Office

Saint-Gobain Ecophon

Project: Sberbank Office Country/city: Russia / Moscow Architect: Aurora and IND Architects Photographer: Olga Melekestseva Production year: 2016
Dock Office, Salford

Dock Office, Salford

Technal

The re-development by Liveman Properties has converted the Dock Office into a mixture of one, two and three-bedroom apartments, with an additional 14 new duplex apartments constructed on the existing building roof. DV Architects, Liverpool, specified Technal’s MX Toggle Glazing curtain walling for the steel frame extension and Technal FY65 windows. Architect Billy Hodge commented, “The Dock Office is a local heritage asset and great care has been taken to make sure that the character of the building is not altered.
Office building Temse

Office building Temse

EQUITONE

Situated between Antwerp and Ghent, this new build office in the town of Temse was finished with EQUITONE [tectiva], arranged in variously sized and placed panels, giving a contemporary, but minimalist finish to the building.
Amtico Coventry office

Amtico Coventry office

Amtico International

A refurbishment at Amtico’s Coventry Office, which is home to its design team and specialist manufacturing facility, provided the perfect opportunity to showcase the company’s flooring expertise and product variety.
Office for National Statistics

Office for National Statistics

EQUITONE

A tri-coloured, retrofitted facade was created for the Newport headquarters of the Office for National Statistics (ONS). This unique and striking rainscreen facade was achieved using 6,800m² of EQUITONE [natura] in a combination of colours and panel sizes.
Castlebar Government Offices

Castlebar Government Offices

Bauder Ltd

The roof area of this government office building was complex due to expansion joints, air conditioning units and intricate detailing requirements. Work hours had to be agreed with the client to keep disruption to other ongoing work at the site to a minimum.
DENMARK’S OFFICE OF THE YEAR

DENMARK’S OFFICE OF THE YEAR

Troldtekt A/S

Troldtekt’s acoustic wood wool panels have helped interior design company Ambiente to win Nohrcon’s annual Danish ‘Office Building of the Year Award’ with its own office in Skanderborg, Denmark.  Created in collaboration with architect Ardess, the new 11,500sqm headquarters for this well-known interior design and exhibition stand company has unique features set within a raw and rustic environment and behind a minimalistic black steel façade. The centrepiece of the office is a 1,000sqm open external atrium which is overlooked by every department to develop a sense of bonding and equality between the tradespeople in production to the designers and sales team at their desks.  “The goal was to create something unique where high ceilings and spaciousness within a raw concrete frame would be a source of inspiration for both employees and clients,” says Ambiente owner and creative director Michael Skjodt. Consequently, the decor and spaces are designed to release creative ideas and build them up together with the customer.  The result is raw concrete floors and walls with 6.5m high ceilings contrasting against 18 staggered White City cubes, as they are called. These bright white rooms are used to stimulate creativity from meetings, exhibitions, showrooms and offices.  Black painted Troldtekt acoustic ceiling panels which have a natural rugged and uncomplicated appearance are used throughout the open areas and, when combined with long and heavy curtains, give the space an intimate and quiet atmosphere. These are complemented by white painted acoustic panels lining the ceilings and overhangs of the Cubes to maximise their brightness.  Specified throughout the UK and Europe, the benefits of 100% Troldtekt natural wood wool panels include high sound absorption, high durability, natural breathability, low cost life cycle performance and sustainability. Available in various sizes and in four grades from extreme fine to coarse, the panels can be left untreated or painted in virtually any RAL colour.Samples, case studies and technical information are easily sourced from tel 01978 664255 or from www.troldtekt.co.uk. More information on Troldtekt’s Sustainability and environmental policies can also be found on www.troldtekt.com/Environment-and-CSR
Deloitte Office

Deloitte Office

Acoustic Products Ltd

This extremely specific design of the wall panels with each slat being different thickness and depth as well and being chamfered. On the returns these are mitred, with each mitre being different to take into consideration the slat thickness and depth
Deloitte Office

Deloitte Office

Acoustic Products Ltd

This exciting installation designed by Sheppard Robson incorporated a bespoke Laudescher LINEA (aw 0.85, Absorption Class B, NRC 0.9) slatted panel with the purpose of managing the reflective nature of the walls within this main entrance area.
The Sorting Office, Dublin

The Sorting Office, Dublin

Akzo Nobel Powder Coatings Ltd

Completed in July 2020, The Sorting Office has been designed and constructed to the highest sustainable standards achieving LEED platinum certification.The development is articulated with design features that add visual interest and assert a clear geometric form. The material palette of the facade consists of perforated aluminium brise-soleil fins applied in a fine texture metallic powder coating that are strategically placed to minimise solar gains.Finish: YW387I Ordos Sable
UK Hydrographic Office

UK Hydrographic Office

VELUX Commercial

Two hundred modules of the VELUX Modular Skylight system were installed as part of an innovative lighting and ventilation strategy led by BAM Construction and AHR Architects for the Ministry of Defence’s new UK Hydrographic Office. Modularised and prefabricated, the modular skylights simplified a complex specification for natural daylight, first-class ventilation, and modern aesthetics in a central atrium area at the heart of the new development. The incorporation of natural daylight and ventilation were key design principles in creating a welcoming and pleasant environment for employees. Read the full case study
Cassadian - Office

Cassadian - Office

Polyrey UK

Requiring a professional yet comfortable breakout area to welcome distinguished guests including civil servants and senior politicians, the Customer Experience Suite at Cassidian needed a bold and contemporary scheme to reflect the company’s principles of encouraging collaboration and innovation. The creative design solution provided by Paramount Interiors transformed the interiors into an open and well-lit environment with sleek features such as glass partitions and a plane tail rogue column nodding to Cassidian’s aeronautical connections and adding to a futuristic feel.
UK Hydrographic Office

UK Hydrographic Office

INTRAsystems

The UK Hydrographic Office (UKHO) collects and supplies data to the Royal Navy and merchant shipping to help protect lives at sea. Designed by AHR Architects, the new headquarters in Taunton took inspiration from the theme of ‘Seabed to Surface’ with strata and water currents heavily influencing the aesthetic design. To maintain the high level of finish and linear aesthetic, the architect specified INTRAflex XT at each of the five entrances with a varying combination of INTRAlux Elite in Anthracite and ribbed rubber. Read more in our online case study
Louvre Post Office

Louvre Post Office

EFFISUS

The Louvre Post Office is an iconic building in the 1st Arrondissement, in the heart of Paris. The purpose of the project is really to keep postal activities in the heart of Paris. It aims also to enhance the spatial qualities of this building with a mixed-use program. Effisus Ecofacade P-Fix and Effisus Pre-Fab TrueSeal were integrated at this project. Effisus Ecofacade P-Fix is a solution for waterproofing facade connections. Effisus Pre-Fab TrueSeal is a pre-fabricated bespoke sealing solution.
Lifting the lid on hygiene in offices

Lifting the lid on hygiene in offices

Geberit Sales Ltd

What has been the true impact of 12 months of remote working on UK office staff? A recent YouGov poll by bathroom designer and manufacturer Geberit shows a workforce missing their colleagues and longing for a return to face-to-face meetings. With more than half of us missing the work-life balance that the office offers, its findings also reveal very little resistance from staff when faced with the prospect of a return to the office. Here, Sophie Weston, channel marketing manager at Geberit, reveals more about its insight and the impact of hygiene in the office moving forward – especially the washroom.
Oktra offices Case Study

Oktra offices Case Study

Amtico International

When award-winning office design company Oktra moved to its new HQ in London, Amtico’s Signature and Spacia LVT collections were chosen to create talking points in the multifunctional office meets showroom space.
Offices, Watermark Place, London

Offices, Watermark Place, London

Bauporte Doors UK Ltd.

Watermark Place is a mixed-use commercial development located on the north bank of the River Thames in London. Designed by Fletcher Priest Architects, construction of the building began in 2007 and was completed in September 2009. It has 11 storeys and houses 500,000ft² of office space. Watermark Place was developed by City Offices Real Estate (CORE) and funded by Oxford Properties and UBS Global Asset Management.
Access Flooring for Cheltenham Offices

Access Flooring for Cheltenham Offices

Bathgate Flooring Ltd

Access flooring once again was selected for this major £12 million building in Cheltenham. Bathgate Flooring manufactured and installed over 5600m2 of Panels to ensure that this Grade A office space offered the maximum flexibility. Products Used BGM 600 Steel Encapsulated Panels Constructing this Office Development is well recorded with a time lapse video of the entire project available through the Gloucestershire Live news story. Access Flooring is used in buildings like this to ensure that there is easy access to the services if needed. Simply lift up the floor panels and all the cabling is visible beneath.
Sainsbury’s Head Office Transformation

Sainsbury’s Head Office Transformation

burmatex ltd

At this major refurbishment of Sainsbury’s head offices in London, three ranges of burmatex® carpet tiles have been used in a tailored scheme across multiple floors
Concrete Worktops, Office Canteen

Concrete Worktops, Office Canteen

LIVING CONCRETE LTD

Project: Manufacture and installation of concrete worktops at the office canteenClient: Everybody’s Music ManagementMaterials used:  Bespoke BTX GRC 2500 x 65 x 30 mm precast and hand polished concrete worktops in Silk Mist finish.Three large concrete panels; each 2500 mm long and 650 mm wide with side returns; were installed by the Living Concrete team in the communal office space at Everybody’s Music Management offices in North London.The worktops were cast to the client’s individual and unique specifications using our BTX Ultra High Performance Concrete mix with a hydrophobic agent to limit moisture absorption. The worktops were cut to fit various kitchen appliances and then treated and sealed to make them stain proof. Concrete worktops are extremely strong and durable and designed to withstand high level of use.
White City office HQ

White City office HQ

Mero-Schmidlin (UK) plc

Mero were contracted to install 12000m2 of our type 5 woodcore panels to open plan offices then a further 1000m2 of our type 6 mineral panel with a factory applied engineered stone tile for the entrance Atria on ground floor.
Atlantic Square, Glasgow - Offices

Atlantic Square, Glasgow - Offices

Aspex UK Limited

Atlantic Square is a 300,000sq ft office and residential development with group floor retail and leisure. Designed to be a new regional hub for HMRC housing 2,500 staff.  Contractor: BAM ConstructionArchitect: BAM Design/ Cooper Cromer Products supplied: Ironmongery, Novista Riser Steel, Integra Commercial Doorsets, Automatic Door Openers
The future of offices in a post-covid world

The future of offices in a post-covid world

Geberit Sales Ltd

A panel discussion hosted by Geberit explores the future of the office post Covid The return to the office has already begun. For many, the return is surprisingly good news. They miss the office and the human connections that come with it.
Flagship Project - Toronto Office

Flagship Project - Toronto Office

Listone Giordano

Listone Giordano's 'blonde' Cabreuva km 31 flooring made its way into a fresh, new office concept in Toronto. With sixty-five per cent of the building dedicated to communal work spaces, the thousands of employees are encouraged to roam around and work wherever they like. Staff don’t even have designated desks: as such, the building had to use warm woods and natural materials to create a cosy yet stimulating environment.
Industrial Warehouse to A-Grade Office

Industrial Warehouse to A-Grade Office

Autex Acoustics Ltd

The Regatta Group’s newly converted state-of-the-art headquarters has been recognised as the UK Project of 2015 at the FX International interior design awards. Originally built as an arms factory during WW1, the Regatta Group’s industrial warehouse was transformed into a corporate office with the intention of housing its three international brands (Regatta, Dare2b and Craghoppers) alongside retail businesses Hawkshead and Countryside. This award-winning £6.8m project inspires awe and evokes a sense of collaboration and community, as well as a feel for the great outdoors.
Old War Office, London

Old War Office, London

EFFISUS

The 760,000 sq ft development will bring the Old War Office back into use, creating a world class 5-star hotel and 85 apartments. Works will include developing a six storey basement and constructing a three storey roof extension. The venue has been designed by UK-based EPR Architects, with the hotel interiors designed by New York-based designer Thierry Despont, and the residences by 1508 London. A1 Fire Rated Breather and Vapour FR Membranes were used to protect the insulation and building interior, maximizing its energy efficiency and value.
Leicester office refurbishment

Leicester office refurbishment

Washroom Washroom Ltd

Our innovative Alto FENIX toilet cubicles, with their unique super matt surface, have been used to create a striking design statement for a leading fashion retailer. Manufactured from FENIX NTM using the latest nanotechnology, the Alto FENIX toilet cubicle is soft to touch, thermally self-healing, impact and scratch resistant, hydro repellent and has enhanced anti-bacterial properties, making it ideal for washrooms where a luxury, high performance finish is required. The new washrooms also feature our Concerto integrated duct panels, finished in Formica high pressure laminate.
Arco Offices, Hull

Arco Offices, Hull

Senior Architectural Systems Ltd

The striking angular design of the £16 Million, five-storey headquarters for safety equipment specialists Arco, forms part of the regeneration of the historic waterfront Fruit Market area in Hull. To the front elevation, the stunning façade created using Senior’s thermally efficient SF52 curtain wall makes a tremendous first impression, whilst SPW501 PAS24 certified commercial doors and Secured By Design Certified SPW600 windows ensure safety and security.With its glass fronted atrium, open plan work spaces, social meeting areas and auditorium for presentations, Arco now has the facilities to meet future needs as the company continues to grow. 
WC Core in office

WC Core in office

Mero-Schmidlin (UK) plc

Hollow floor is often used as an alternative to screed it provides a solid subfloor that is suitable for hard coverings. can be used to take up levels and provide a lightweight solution. here large format Porcelain was used over 16 floors of cores and lift lobbies.
Arena Central - Office

Arena Central - Office

Aspex UK Limited

The Arena Central projects comprises of two blocks housing 324 apartments, part of a £40 million build-to-rent scheme. Contractor: Galliford TryClient: Dandara LivingProducts supplied: Novista Riser Steel Doors 

Showing 1-36 of 354

Feedback