NBS Source

Santander Bank Office

by Saint-Gobain Ecophon

Banco Santander, one of Spain’s largest banks, decided to refresh their corporate image and refurbish their establishments into a more modern and open environment. The goal was to create “The Office of the Future”; an office with a more accessible, agile and friendly atmosphere. This was practically achieved by eliminating architectural barriers and thereby creating a more open working environment. This enabled a more personal interaction with their clients, and the chance to better nurture a long-term relationship.

No featured products in this case study

Contact Saint-Gobain Ecophon by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Saint-Gobain Ecophon

View all case studies(20)
Morrison's Taste Kitchen

Morrison's Taste Kitchen

Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover

Sundbyberg study - Good acoustics reduce stress in open-plan offices

Sundbyberg study - Good acoustics reduce stress in open-plan offices

Pure Storage

Pure Storage