NBS Source
List your products

Vancouver Lawn, Tennis + Badminton Club

by Longboard Products

  Favourite

This project located in Vancouver, British Columbia, Canada uses Longboard® 6” V-Groove in the colours Western Cedar & Light Cherry. Designed by Proscenium Architecture + Interiors in collaboration with our product design department this project utilizes a natural effect algorithm that enables architects and designers to achieve a realistic wood look using two different wood grain colours. The architects at Proscenium utilized this algorithm to create a unique look for the Vancouver, Lawn, Tennis and Badminton Club in order to stay true to their design while taking advantage of the performance and capabilities of Longboard®.

No featured products in this case study

Contact Longboard Products by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Longboard Products

View all case studies from Longboard Products (8)