NBS Source
List your products

The Television Centre, London

by Outdoor Deck Company Ltd

  Favourite

The Television Centre transforms the existing BBC Television centre into a mixed-use development that combines office/studio space for the BBC, entertainment and leisure facilities, housing, a hotel and office space, alongside public open spaces. Working with Gillespies and Maylim, we were commissioned to supply and install Cumaru benches and seating areas with bespoke metal work including hand rails and arm rests (designed by our in-house team) to the refurbished Helios Plaza area. In the famous external forecourt, perfectly spaced FSC Cumaru cladded doors were installed to the services/access and general storage area, for a seamless look.

Read more

No featured products in this case study

Contact Outdoor Deck Company Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Outdoor Deck Company Ltd

View all case studies from Outdoor Deck Company Ltd (19)