NBS Source
List your products

The Plimsoll Building

by The Safety Letterbox Company Ltd.

  Favourite

The Plimsoll Building is a high-end residential building located in the heart of Kings Cross, London. The mailboxes are located in the reception lobby area of the building where residents walk through to access their apartments. Horizontal type ‘COM 2 – 180 Steel Door’ mailboxes have been recessed into the wall which ensured that there was enough space for residents to retrieve their mail whilst allowing other building users to pass in the corridor with ease.

Read more

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company Ltd. by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company Ltd.

View all case studies from The Safety Letterbox Company Ltd. (52)