NBS Source

This case study is no longer available.

The Mill London HQ

by Wood Floors & Accessories

The Mill is an Academy Award Winning, Visual FX Studio, who recently moved into their new Fitzrovia Head Quarters.

Working with our client, Naturally Wood Floors, we created a mixture of various bespoke textures and finishes to transform the general office areas, reception and roof top bar, The Loft.

London MD Darren O’Kelly’s aim was clear: “We believe that great work happens when the right people are put together in an engaging and inspirational space and I think we’ve achieved that at Windmill Street.”


  • Product: 100% FSC Stability engineered European Oak Rustic Grade Planks
  • Finish: Various Textures and Finishes
  • Quantity: 3500m2

No featured products in this case study

Contact Wood Floors & Accessories by clicking the button below to find out which products were used in this case study.