The Deerings - RIBA Award winnng pasivhaus using ProWall rendered rainscreen cladding

by SAS Europe Ltd

Award-winning ‘The Deerings’ a Passivhaus in Hertfordshire by Nicolas Tye Architects and Gresford Architects teamed ProWall rendered cladding in a custom dark grey with weathered wooden cladding and grey hard landscaping materials. The ProWall rendered rainscreen was chosen as it can meet the Passivhaus requirements and the Colourtex render can be tinted to a choice of more than 65,000 colours.

Read more

No featured products in this case study

Contact SAS Europe Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from SAS Europe Ltd

View all case studies(12)
Rendered rainscreen cladding for architect-designed timber frame house

Rendered rainscreen cladding for architect-designed timber frame house

Steel frame clad with curved rendered rainscreen

Steel frame clad with curved rendered rainscreen

Self clean paint and mineral thin coat render restore 19th century hotel

Self clean paint and mineral thin coat render restore 19th century hotel

London hotel clad with external wall insulation system

London hotel clad with external wall insulation system