NBS Source
List your products

The Curve, Recovery Centre

by Hacel Lighting Ltd

  Favourite

Located in Manchester, The Curve is the headquarters of Mental Health NHS Foundation Trust. The facility is designed to support and deliver educational courses for people with mental health and substance misuse problems, their families and carers as well as health care professionals. The building is a unique conference, meeting and events venue, offering an alternative and distinctive solution, in a contemporary, innovative and inspirational environment. With state of the art conference facilities, superb ambient lighting, the latest audio visual technology and on site catering, the Curve offers a range of meeting rooms and conferencing facilities for hire.

Read more

No featured products in this case study

Contact Hacel Lighting Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Hacel Lighting Ltd

View all case studies from Hacel Lighting Ltd (68)