NBS Source
List your products

The Court House

by The Safety Letterbox Company Ltd.

  Favourite

The mailboxes used in The Court House, London were manufactured by The Safety Letterbox Company Ltd. and were developed to meet the strict guidelines set out by the project architects based around the design style and dimensional characteristics of the products. Each individual mailbox is engraved with unique numbering identification and infilled with long-lasting gold colouring. The gold infilled engraving matches well with the bespoke brass lock to give the product a high quality finish. Other high quality mailbox lock finishes are available such as matt black, antique brass and polished chrome.

Read more

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company Ltd. by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company Ltd.

View all case studies from The Safety Letterbox Company Ltd. (52)