NBS Source
List your products

Stonehenge Visitor Centre

by Electrosonic Ltd

  Favourite

A Virtual Experience of Stonehenge Prepares Visitors for Seeing the Real Thing. The new Visitor Centre is located 1.5 miles from Stonehenge itself. Visitors to the centre learn about the site before being transported to the stones. The centre houses an education space, café, shop, a 360 degree film “Standing in the Stones” and an exhibition. The exhibition includes exhibits on “The meaning of Stonehenge”, contemporary artifacts, and “Landscape” an exhibit showing how the surrounding land evolved over the millennia. Electrosonic was responsible for audiovisual systems design and integration under a direct contract with English Heritage

Read more

No featured products in this case study

Contact Electrosonic Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Electrosonic Ltd

View all case studies from Electrosonic Ltd (25)