NBS Source

This version of the case study is no longer available. View latest

Résidence étudiante Rabanesse-Kesseler

by EQUITONE

This incredible design, that uses EQUITONE [natura], features hidden shutters to windows and Juliet balconies for the residents of this 10 story student accommodation to enjoy. The random opening of the shutters gives the building a new appearance daily, as the dark grey of EQUITONE [natura] in Anthracite [N251] works perfectly to maximise the effect of the exposed orange metal framing that lies beneath.

No featured products in this case study

Contact EQUITONE by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from EQUITONE

View all case studies(24)
Festival hall of the Tiroler festspiele

Festival hall of the Tiroler festspiele

Centre for Science and Innovation

Centre for Science and Innovation

Multi residential housing project

Multi residential housing project

Venlo, Netherlands

Venlo, Netherlands