NBS Source
List your products

Reebok Sports Club

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

We worked with the architectural team at Sparcstudio to deliver unique contemporary washrooms and changing areas for the Reebok Sports Club. We installed our highly engineered Marcato toilet cubicles, featuring a flush front and rebated finish, ensuring division panels and doors meet edge to edge for maximum privacy, in the washroom areas. Manufactured from solid grade laminate, the cubicles feature wood veneer doors complemented by yellow partitions. The same wood veneer was used for the Concerto integrated duct panelling system and urinal modesty panels. Our Luminoso glass shower cubicles were manufactured with a green coloured layer beneath the toughened glass.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (51)