NBS Source
List your products

Perkins + Will

by Billi UK

  Favourite

In March 2017, Perkins+Will relocated to The White Chapel Building in Aldgate. The new office space is an exemplar of workplace design as well as showcase for firm’s values. Most importantly, their aim to be LEED Gold and one of the first Fitwel certified projects in Europe, this project had very specific requirements:to create a flexible space that allows for agile working, collaboration and knowledge sharing amongst the staff. The company approached Billi UK with a clear objective:an energy-efficient boiling, chilled and sparkling system with a sleek design to match their contemporary break out areas.

Read more

No featured products in this case study

Contact Billi UK by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Billi UK

View all case studies from Billi UK (20)