NBS Source
List your products

Office Lighting Scheme Using Indirect Lighting. Office for National Statistics, Newports.

by 299 Lighting

  Favourite

Situated just outside of Newport, the HQ of National Statistics is the largest site owned by The Office for the National Statistics. The client was supported with lighting calculations, renders and full lighting design. The main traditional desk area and lecture theatre were designed using indirect lighting only. The Erie suspended was used throughout the whole floor plan of the Data Science Campus to distribute indirect light. In the stairwells and circulation areas, the large ring-shaped luminaire Ouse was used. It effortlessly 'floats' in the space and the bold black finish makes the fitting stand out.

Read more

No featured products in this case study

Contact 299 Lighting by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from 299 Lighting

View all case studies from 299 Lighting (61)