NBS Source
List your products

Met Office, Exeter Science Park

by Marshalls plc

  Favourite

The Met Office’s new state of the art building in Exeter Science Park features a large IT hall, along with a striking two-story ‘collaboration’ building, which will be a home for world-class research into climate change. In order to create a contemporary design which blended in with the natural landscape, Marshalls’ assisted the landscape design team in selecting the Prospero, Thalassa and Tritanial granites due to their complimentary tones and textures which matched the contemporary architectural design which juxtaposed with seminaturalised areas of sweeping soft landscaping and semi-mature native tree planting.

Read more

No featured products in this case study

Contact Marshalls plc by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Marshalls plc

View all case studies from Marshalls plc (11)