NBS Source

This version of the case study is no longer available. View latest

Johann Sebastian Bach Hall, Köthen Castle

by EQUITONE

This renovation was designed to integrate the Johann Sebastian Bach Hall within Köthen Castle with the accompanying function rooms in the adjacent coach house. The concert hall's exterior was semi clad using EQUITONE [natura] in N154, Cream White. The new material, with its modern, 3D installation on top of the original, stone architecture is not designed to be a seamless installation, but is designed to show a development that is at least related to its foundations.

No featured products in this case study

Contact EQUITONE by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from EQUITONE

View all case studies(24)
Festival hall of the Tiroler festspiele

Festival hall of the Tiroler festspiele

Centre for Science and Innovation

Centre for Science and Innovation

Multi residential housing project

Multi residential housing project

Venlo, Netherlands

Venlo, Netherlands