This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Green Quarter

OVERVIEW

THE PROJECT


The Green Quarter project features a single large bank of H1 type mailboxes that are recessed into the wall maximising the amount of space available in the location.


Each row of mailboxes is divided by an oak wood insert, adding visual interest to the bank of mailboxes.


PROJECT DETAILS

Project Type: Private Residential

Product: H1 Mailbox

Installation: Wall Recessed

Accessories: Numerical engraving. Oak wood inserts. Surround.

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company

View all case studies (75)
The Plimsoll Building

The Plimsoll Building

The Colour Inspiration Project

The Colour Inspiration Project

The 3 Point Project

The 3 Point Project

Get Living - Victory Plaza | Intelligent myRENZbox Parcel Delivery Boxes

Get Living - Victory Plaza | Intelligent myRENZbox Parcel Delivery Boxes