NBS Source
List your products

Grand Central, Birmingham

by SAS International Ltd

  Favourite

The Birmingham New Street refurbishment completely re-imagined the Pallasades shopping centre situated above the station. SAS designed, supplied and installed several bespoke metal ceilings specified for the lower retail area within the mall: A mall link feature installed below glass reinforced gypsum features in the mall’s access areas.A lozenge shaped, metal can ceiling with integrated lighting, a slatted SAS700 linear ceiling and SAS320 alongside linear grilles. The aim was to create an ideal meeting place which would serve as a gateway to Birmingham. A massive 50 million people are expected through the door each year.

Read more

No featured products in this case study

Contact SAS International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from SAS International Ltd

View all case studies from SAS International Ltd (29)