NBS Source
List your products

Google HQ King's Cross, London

by Outdoor Deck Company Ltd

  Favourite

The current Google HQ, with vast external floor space over several levels. The decking is a bespoke solid section 230 x 30mm composite, commissioned for this site. All fixings are hidden, giving a seamless look to the terraces, and clean lines. The main terrace areas are level and by using the DPH slope correction system, the wheelchair access ramps were easily achieved. A clever feature; the BM Unit travels over the decking, hiding the steel rails below. This enlarges the overall usable terrace space considerably, and gives uninterrupted views from the entire terrace.

Read more

No featured products in this case study

Contact Outdoor Deck Company Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Outdoor Deck Company Ltd

View all case studies from Outdoor Deck Company Ltd (19)