NBS Source
List your products

Family Home Chelsea 2

by Bulthaup Mayfair

  Favourite

The bulthaup b3 kitchen in this Chelsea Town House blends anodised aluminium units in sand beige for the base cabinets with rough-sawn oak, white stained tall cabinets to give a warm, calm aesthetic. The kitchen opens to a dining living space which leads on to the garden via glazed sliding doors. Worktops are composite stone and the appliances are by Gaggenau. The glazed canopy around the extractor was custom designed by the project architects Lab Architects. Architectural photography by Alex James photography.

Read more

No featured products in this case study

Contact Bulthaup Mayfair by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Bulthaup Mayfair

View all case studies from Bulthaup Mayfair (20)