NBS Source
List your products

Cupaclad rainscreen cladding for the Split House, Essex

by Cupa Pizarras

  Favourite

Located near Pett in South Essex, this family home combines sustainability with an eye on the future. The house, which has an internal floor area of 400 square metres, was completed in 2014, after a construction period of 18 months. The aim of Alma-nac architects was to create a building that makes the most of its enviable location in the natural environment, offering 360° views. The upper level of the Split House features CUPACLAD® 201 Vanguard, helping to prevent moisture in while enhancing the contemporary look of the house.

Read more

No featured products in this case study

Contact Cupa Pizarras by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Cupa Pizarras

View all case studies from Cupa Pizarras (9)