NBS Source
List your products

Bespoke Architectural Lighting for Coffered Slabs. Glen House, London.

by 299 Lighting

  Favourite

Situated at the heart of Hammersmith Town Centre in West London, the recently refurbished late 70’s building Glen House offers approximately 32,000 sq ft of high spec CAT A office space with a few perks like bike parking, showers and roof terrace. The clean lines of RIO Suspended enhance the exposed coffered slabs, adding bold visual feature and texture to the space. The bespoke ceiling lights are side-lit using a double satin diffuser, emitting soft comfortable light. 299 also supplied lighting for corridors and bathrooms.

Read more

No featured products in this case study

Contact 299 Lighting by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from 299 Lighting

View all case studies from 299 Lighting (61)