NBS Source
List your products

An architect designed stand-alone cycle hub for new railway station

by Lang+Fulton

  Favourite

A stand-alone cycle hub with two tier parking for 120 bicycles now provides high-quality, safe and secure bike storage at Dundee’s new railway station. The vison was for a structure that wasn’t a ‘box shaped’. The solution incorporated a rear section of Lang+Fulton’s Italia-80 louvred panels. The louvers were also introduced at the top and around the sides of the glazing allowing a good air flow.The panels were hot-dip galvanised and polyester powder coated to provide a smart, long-lasting finish in a location with close proximity to the sea.

Read more

No featured products in this case study

Contact Lang+Fulton by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lang+Fulton

View all case studies from Lang+Fulton (23)