NBS Source
I'm a manufacturer

Acoustic zoning across multiple spaces for leading AV company

OVERVIEW

Design and fit out of a new 5,000 sqft HQ in Reading in just 7 weeks. The project was across two floors and was very much designed with video production in mind with several specific areas that needed to be created including a large screen demo studio, a training centre, a tech support lab as well as a creative working environment to inspire all staff.

Products featured in this case study

View all products (13)
Lull Acoustic Screens

Lull Acoustic Screens

More inspiration from Allsfar

View inspiration
Commercial HQ Design and Refurbishment

Commercial HQ Design and Refurbishment

Acoustic Solutions for Professional Services Firm

Acoustic Solutions for Professional Services Firm

Bespoke Acoustic Zoning Across Multiple Government Offices

Bespoke Acoustic Zoning Across Multiple Government Offices

Acoustic Ceiling Solutions for New Build Commercial Facility

Acoustic Ceiling Solutions for New Build Commercial Facility

More inspiration from Sound attenuator infill units

View inspiration
Call Centre Confusion

Call Centre Confusion

Bespoke Acoustic Zoning Across Multiple Government Offices

Bespoke Acoustic Zoning Across Multiple Government Offices

Sustainable Acoustic Design For Mental Health Charity

Sustainable Acoustic Design For Mental Health Charity

Rockwool Global Business Centre Office, Poznań, Poland

Rockwool Global Business Centre Office, Poznań, Poland