NBS Source

A ‘full house’ of Clement steel door screens and partitions

by Clement Windows Group

This North London family home has undergone a total transformation by our client Sara-Int Renovations Ltd. Two existing extensions have been demolished, the front entrance has been repositioned and the lower ground floor entirely rebuilt. The terrace off the living room was also reconstructed and now benefits from a spiral staircase which connects to the garden. The newly designed house showcases various styles of bespoke Clement steel window door screens and partitions, all with genuine T bars. Photographs purchased from Clifton Interiors, taken by Graham Gaunt Photography.

No featured products in this case study

Contact Clement Windows Group by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Clement Windows Group

View all case studies(47)
Stunning Gothic style building rejuvenated with EB24 steel windows

Stunning Gothic style building rejuvenated with EB24 steel windows

Bonhams Auction House bids…and buys steel windows from Clement!

Bonhams Auction House bids…and buys steel windows from Clement!

Charming cottage style house re-vamped with EB24 steel windows

Charming cottage style house re-vamped with EB24 steel windows

Fine steel windows retain the unique original character of this stunning property

Fine steel windows retain the unique original character of this stunning property