NBS Source
List your products

5-8 Warwick Street, London

by AET Flexible Space

  Favourite

The 16,311 sq ft building on Warwick Street has been stripped back to the core and has undergone a full redevelopment, including redesigned windows and a vibrant green brick façade to grant more architectural definition and visual interest from the street. Office accommodation featuring underfloor air conditioning has been created on floors 1-4. As a speculative office development, the high level return air option was preferred due to the ease of positioning Fantiles for future tenants as there is no underfloor segregation in the plenum.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)