NBS Source
List your products

25 Bedford Street

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

Here we installed new washrooms on two levels of this Covent Garden office and created a new staff shower and changing area. The new washroom design includes our full height Alto Kristalla glass cubicles. The rebated edge design offers an attractive flush front façade together with the contrasting wood veneer-faced pilasters and back-painted glass cubicle doors. We also installed natural stone vanities as well as our Concerto integrated duct panel system and modesty screens, both faced in toughened, back-painted glass. The shower and changing area features our exceptionally durable Forza lockers and matching benching.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (28)