NBS Source

Reebok Sports Club

by Washroom Washroom Ltd

We worked with the architectural team at Sparcstudio to deliver unique contemporary washrooms and changing areas for the Reebok Sports Club. We installed our highly engineered Marcato toilet cubicles, featuring a flush front and rebated finish, ensuring division panels and doors meet edge to edge for maximum privacy, in the washroom areas. Manufactured from solid grade laminate, the cubicles feature wood veneer doors complemented by yellow partitions. The same wood veneer was used for the Concerto integrated duct panelling system and urinal modesty panels. Our Luminoso glass shower cubicles were manufactured with a green coloured layer beneath the toughened glass.

Products featured in this case study

View all products (49)
Marcato Toilet Cubicles

Marcato Toilet Cubicles

Mezzo Toilet Cubicles

Mezzo Toilet Cubicles

Luminoso Glass Cubicles

Luminoso Glass Cubicles

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies(51)
103 Wigmore Street

103 Wigmore Street

62 Threadneedle Street

62 Threadneedle Street

Third Space, Tower Bridge

Third Space, Tower Bridge

Weston House, High Holborn

Weston House, High Holborn