NBS Source

Stephenson House, London

by EFFISUS

This is a mixed-use development, planed by Marks Barfield Architects, creating 17 new homes. The purpose of this project is to promote the wellbeing of people, embracing circadian design principles. The building will include gardens and planting areas alongside office spaces, with a “forest floor” to the atrium spilling into the reception of the building. In this project Effisus Vapour FR Class A2 system was used to prevent the condensation risk, improving the airtightness and consequently the energy efficiency of the building, applying an A1 Vapour FR membrane.

Products featured in this case study

View all products (9)
Effisus Vapour FR AVCL Membrane - Class A1

Effisus Vapour FR AVCL Membrane - Class A1

More case studies from EFFISUS

View all case studies(46)
SSE Hydro Arena

SSE Hydro Arena

Southbank Place

Southbank Place

Redmond Building (University of Liverpool)

Redmond Building (University of Liverpool)

Birmingham New Street Station

Birmingham New Street Station