NBS Source
I'm a manufacturer

SSE Hydro Arena

OVERVIEW

The Hydro Arena was designed in a way to maximize energy efficiency. The building combines natural ventilation with mechanical ventilation – fresh air enters the building above the entrances, and is ventilated to a higher level. Externally, the Hydro Arena is covered with light translucent panels that emit the effects produced in its interior. All of the building can be lightened, being reflected on the sea, just like a lighthouse.

Products featured in this case study

View all products (10)
Effisus Ecofacade System

Effisus Ecofacade System

More inspiration from EFFISUS

View inspiration
Redmond Building (University of Liverpool)

Redmond Building (University of Liverpool)

Southbank Place

Southbank Place

Birmingham New Street Station

Birmingham New Street Station

Royal Wharf

Royal Wharf

More inspiration from Plastics sheets

View inspiration
Drumhierny Woodland Holiday Lodges

Drumhierny Woodland Holiday Lodges

The Moorings, Wales

The Moorings, Wales

The Willows, EnerPHit Retrofit

The Willows, EnerPHit Retrofit

Forensic Laboratory Backweston

Forensic Laboratory Backweston