NBS Source
List your products

WWF, Woking

by Planet Partitioning

  Favourite

The Living Planet Centre is WWF’s brand-new purpose-built head office in Woking. Hopkins Architects and Willmott Dixon asked Planet to provide specification for internal glass partitions in this two-storey 3,666 sqm building. For the meeting rooms, Planet Partitioning installed an electronic room booking system within p100 partitioning, so staff can book meeting rooms. For all the meeting rooms, remote controlled integrated venetian blinds allow additional privacy as required. p100 also ensures all meeting rooms meet high acoustic performance requirements. Planet Partitioning also installed FireStop fire-rated glass partitioning to meet fire regulations throughout the building.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)