Willesden Green Cultural Centre, London

by Planet

The new Willesden Green Cultural Centre opened in the summer of 2015. At the heart of the building, Planet installed a triangular atrium using p20 single glazed demountable partitioning with deflection head detail to provide natural light throughout the building. Offices and meeting rooms on Level 2 feature p100 double-glazed acoustic partitioning with SonoTec double-glazed doors, for high acoustic performance. For the stairways at either end of the building, Planet installed fire-rated glazed screens. For one stairway, Planet installed EI120 and EI60 fire integrity and insulated screens, and EI60 fire integrity and insulation screens for the other.

Read more

Products featured in this case study

View all products (56)

More case studies from Planet

View all case studies(53)