NBS Source

Wentworth Garden Centre case study

by Amtico International

When designing the new venue for Wentworth Garden Centre, proprietor David Airey sought to create a relaxed, lived-in feel for The Bothy, opting for Amtico Signature LVT for its noise-reducing qualities over ceramic tiles. Influenced by Victorian glasshouse-style flooring, David was introduced to Amtico’s in-house design team, by flooring contractor Contract Floors (Sheffield) Ltd, to develop his ideas into a timeless, high-end scheme featuring four patterns from the Designers’ Choice collection.

No featured products in this case study

Contact Amtico International by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Amtico International

View all case studies(62)
JD Wetherspoon

JD Wetherspoon

Sear Balcony Champagne Bar, Selfridges, Birmingham

Sear Balcony Champagne Bar, Selfridges, Birmingham

Burgers & Cocktails from Giraffe

Burgers & Cocktails from Giraffe

Fusion Students Accommodation Cardiff

Fusion Students Accommodation Cardiff