This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Primark - stainless steel floor grating serving as a light-well, introducing natural light to a basement shopping area

OVERVIEW

Primark’s flagship store on Edinburgh’s premier shopping street has undergone recent refurbishment. This has included the installation of stainless steel grating, supplied by Lang+Fulton, as flooring within the window display. Apart from its stylish contemporary appearance, the grating serves as a light-well, introducing natural daylight to the shopping area in the basement. Product: Stainless Steel

No featured products in this case study

Contact Lang+Fulton by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lang+Fulton

View all case studies (24)
North Kent Police HQ: Italia-100. Steel louvred fencing and generator compound.

North Kent Police HQ: Italia-100. Steel louvred fencing and generator compound.

The Crystal London: Barrot Barrot grating for the mezzanine exhibition space. Each panel was a unique angular shape to add visual interest to the flooring.

The Crystal London: Barrot Barrot grating for the mezzanine exhibition space. Each panel was a unique angular shape to add visual interest to the flooring.

The SSE Hydro: decorative wall cladding for the stage entrance constructed from Stereo-kinetic system.

The SSE Hydro: decorative wall cladding for the stage entrance constructed from Stereo-kinetic system.

The Hydro: Infill panels for the balustrade were supplied by Lang+Fulton, made from Micro-34 architectural grating.

The Hydro: Infill panels for the balustrade were supplied by Lang+Fulton, made from Micro-34 architectural grating.